Om os

Gulvfirma med mange gulvopgaver tilbyder sin assistance indenfor opfriskning af træ og trægulve. I mange år har vi udført:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling

og været en af de førende gulvvirksomheder indenfor gulvbranchen. Vore dygtige gulvmænd og gulvslibere har stor træteknisk og gulvteknisk viden, og ved hvad der skal til for at aflevere et godt og solidt stykke gulvarbejde.

Gulvfirma med gulvafslibning i Nyborg, Fåborg og Assens

Gulvfirma Ringsted, Rungsted, Roskilde og KøgeSelvom vi er et Københavner firma har vi også erfaring med afslibning andre steder, herunder Middelfart, Kerteminde, Ringe og Vissenbjerg. Et trægulv kan blive virkelig smukt med en bedårende skønhed, som ikke kendes ved andre byggematerialer. Men ikke nok med de, for ny afslebet træ er også behageligt at røre ved og gå på med bare fødder. Et ny afslebet og ny behandlet trægulv har gulvynde og giver virkelig positiv karma til hjemmet og resten af boligen. Det oplever vi ofte som professionelle gulvmænd, at et ny renoveret trægulv virkelig kan vende op og ned på det visuelle i boligen.

Billig gulvfirma Bogense

Besøg gerne vores gulvhus og gulvforretning med de mange prøver på trægulve af forskellig slags. Her vil du møde en af vore gulvmænd som kan give gulvrådgivning og gulvvejledning og gulv relaterede spørgsmål. Her vil du kunne få gulvinspiration, såfremt du ikke er afklaret om hvilken gulvbehandling du ønsker.

Gulvfirma med god gulvservice Odense

Gulvfirma og gulvmand Hundige, Solrød, Greve og KarlslundeGanske vist har vi en afdeling i Odense og på Fyn, men rent faktisk har vi hovedsæde i København. Selvom vi ofte arbejde i det Jyske, så er alle steder i landet vors hjemmebane. Fredericia, Vejle og Kolding er blot nogle af de steder hvor vi for nylig har udført gulvarbejde i Jylland og vi kan mærke at der kommer mere og mere arbejde her. I det forløbne år har vi fået en afdeling i Skejby ved Aarhus. Her servicerer vi kunder fra Viby, Risskov, Højbjerg, Skåde, Egå, Trøjborg og alle andre steder i området. Vi har en lokal gulvmand og gulvsliber Aarhus, som sammen med en kollega fra Randers varetager det Østjyske område.

Landsdækkende gulvforetagende

Selvom vi er lokale, så er vi også landsdækkende. Med gulvmænd i forskellige dele af landet, kan vi klare ethvert gulvanliggende til UG. Vi er et gulvfirma  der har gulvarbejder hele tiden spredt rundt omkring i landet. Dygtige gulvmedarbejdere kan deres gulvhåndværk til fingerspidserne og er nærmest gulvfanatikere og gulventusiaster. Ud over gulvafslibning og gulvafhøvling er vi et gulvfirma med mange forskellige arbejdsfunktioner. Vi arbejder kun med træ som materiale, og kan derfor kaldes et rigtig gulvfirma med gulvslibning som speciale.

Læs mere her om os og vores gulvfirma:

  1. http://www.skejby-gulvservice.dk/
  2. http://odense-gulvfirma.dk/
  3. http://gulvabc.dk/gulvfirma-kobenhavn/
  4. http://gulvspecialisterne.dk/gulvfirma/

Disse artikler kan være givtige og give tips og gode råd om gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde og gulvopgaver af forskellige slags, herunder gulvafslibning og gulvafhøvling.

Få en god gulvservice

Kontakt os gerne under kontakt. Her har vi en kontakt formular som du kan udfylde, og vi vender hurtigt tilbage. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Reklamer