Gulvafslibning Skovlunde

Gulvslibning Skovlunde tilbydes alle med behov for en gulvmand. Er du på udkig efter et gulvfirma i Skovlunde til at ordne dine trægulve? Så er vi de rette. Dygtige gulvfolk i Skovlunde står klar til at hjælpe dig med at fortrylle dine gamle trægulve. Tryllestaven er en gulvsliber, – en såkaldt ‘gulvslibemaskine’, som med sandpapir afrenser alt den gamle overflade og gulvbehandling. Vi er ikke geografisk bundet og laver også trægulve i Bagsværd, Værløse, Brønshøj og Vanløse.

Gulvafslibning Skovlunde

Vi har igennem mange år hjulpet både boligforeninger, virksomheder og institutioner i skovlunde med deres gulvet. Vi arbejder i området omkring Skovlunde og hjælper også gerne dig med en god og billig gulvrenovering. Vore kompetencer indenfor gulvbranchen rækker vidt, herunder:

 • Gulvafslibning Skovlunde, Herlev, Mørkhøj, Islev og HusumGulvrestaurering
 • Gulvrenovering
 • Gulvarbejde
 • Gulvopgaver
 • Gulvservice
 • Gulvreparation
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling

og så glemte jeg endda gulvlægning og gulvmontering. Vi foretager afslibning af forskellige gulvtyper; plankegulve, parket og lamelgulve. Afslibning på parketgulvet er forholdsvis let og hurtigt, hvorimod et plankegulv med fernis tager tid og må afhøvles.

Billig gulvafslibning priser Skovlunde

Hvad koster  gulvafslibning? bliver vi ofte spurgt om. Svaret hos mange gulvmænd og gulvfirmaer kan være lidt mudret, men som professionel gulvmand og gulvsliber er det nu ikke så svært. Vi har helt faste m2 priser på det vi laver, som du kan se på vores prisliste eller udregne på prisberegneren her på siden. Som en tommelfingerregel kan man få afslebet og behandlet en bolig på 100 m2 for omkring kr. 10000. Det kan svinge lidt op og ned afhængig af gulvets stand og typen af gulvbehandling. Skulle du ønske flere detaljer og priser? er du naturligvis altid belkommen til at kontakte os.

Gulvmand Skovlunde

Gulvslibning Skovlunde samt billig afslibning priserVi er din lokale gulvsliber og gulvmand i Skovlunde. Vi er altid tæt på, og kigger gerne forbi for en snak. Du er også altid velkommen ind på vores gulvbutik og gulvværksted for gulvinspiration. Her vil du kunne se de mange muligheder for gulvbehandling på forskellige træsorter og gulvtyper. Har du et trægulv som skal rapareres, så har vi både et gulvværksted og gulvsnedkeri.

Gulvsliber Skovlunde

En gulvsliber lyder som noget der støver rigtig meget. Afslibning støjer og støver, det kan ikke undgås, men heldigvis ikke så meget som i gamle dage. Nye gulvslibemaskiner opsamler op til 99% af alt støvet, hvilket er godt for vore kunder og medarbejdere. Det tilrådes altid at afdække elektronik, såfremt noget sådant hænger på væggen. Har du spørgsmål eller er du i tvivl, så ring til vores gulvsliber Skovlunde  og få mere at vide om forholdende for netop din bolig.

Rækkefølge male først eller slibe først?

Det er næsten ligegyldigt i hvilken rækkefølge der males og afslibes. Såfremt du vælger at male først, behøver du ikke at afdække gulvet idet afslibningen fjerner malerpletter. I modsat fald skal gulvet afdækkes godt.

Slibe gulve i Skovlunde, Gladsaxe og Søborg

Vi er altid parate til en snak om dine trægulve i Skovlunde, Herlev, Glostrup, Rødovre eller hvor du iøvrigt bor. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Få mere viden og info om gulvafslibning Skovlunde her:

 1. http://www.gulvafslibning-billig.dk/blog/
 2. http://www.kurt-gulvmand.dk/gulvafslibning-skovlunde/
 3. http://www.gulvguide.dk/gulvafhovling-i-ballerup-og-skovlunde/
 4. http://gulvanke.dk/gulvafhvling/
Reklamer