Gulvafslibning København

Gulvafslibning København, Vesterbro, Østerbro og Nørrebro tilbydes af det lokale gulvfirma. Ved at få afslebet sine trægulve genskabes træets naturlige og æstetiske udseende, som er i harmoni med enhver bolig.  Som professionel gulvmand København oplever jeg ofte at boliger helt skifter karakter til det smukke og med velvære og hygge til følge.

Billig gulvafslibning København?

Gulvafslibning København, Nørrebro, Vesterbro og ØsterbroHer hos os kan du få afslebet dine trægulve til meget fornuftige gulvafslibning priser. Gulvafslibning København, Islands Brygge og Christianshavn udføres af lokal gulvmand der startede med en cykel og simple slibe rekvisitter. Idag benytter vi ny teknologi og nye gulvslibemaskiner med så kraftig sugemekanismer at gulvafslibningen er næsten støvfri. En smule støv vil der komme, men det er ikke mere end ved enhver anden håndværker.

Hvorfor gulvafslibning?

Ofte når et trægulv skal afslibes, er det efter mange år med tæppe. Når tæppet fjernes kommer der ofte et trægulv til syne, som har en særdeles grim overflade. Denne kan enten bestå af meget gammel fernis, maling eller spartelmasse. Et trægulv der har været pakket ned under et tæppe i mange år, kan lige pludselig få liv og skabe et æstetisk udtryk for hjemmet. I mange tilfælde er det nødvendigt med en gulvafhøvling eller gulvafslibning for at fjerne den gamle træoverflade.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

I København er der mange trægulve med mange år på bagen. Især i det indere København ved Nørrebro, Vesterbro og Østerbro er der stadig trægulve som er flere hundrede år gamle. Mange gange tykke plankegulve som ikke har været et afhøvlet eller afslebet før. De har blot været sandskuret og fernisbehandlet. Ved sådanne gamle plankegulve er det nødvendigt med en gulvafhøvling for at fjerne den gamle fernis. Afhøvling af trægulve foretages ved følgende:

 • Gulvslibning København, Islands Brygge, Sydhavn og BellahøjFuldmaling
 • Niveauforskelle
 • Skævheder
 • Fernis
 • Limrester
 • Tæpperester
 • Spartelmasse

Fernis er en gulvbehandling som er lavet på basis af linolie, hvorfor den ikke kan afslibes. Under gulvafslibningen pågår der en friktion som skaber varme som opvarmer fernissen. Denne opvarmede fernis er som tyggegummi og klæber sig fast i slibemaskinens sandpapir. Derimod opstår problemet ikke ved gulvafhøvling, hvor skarpe klinger skræller høvlspåner af gulvoverfladen.

Gulvafslibning København?

København er en metropol, når det gælder trægulve. Ja, måske den hovedstad i hele verden med fleste trægulve. Trægulve i forskellige træsorter, gulvtyper og gulvbehandlinger, herunder:

 • Plankegulve
 • Parket
 • Lamelgulve

udført i træsorter som eg, ask, bøg, fyr og gran. Alle er lyse og skandinaviske træsorter som passer til danske boliger og hjem.

Gulvfirma København?

Der er mange gulvfirmaer og gulvmænd i København som afsliber og afhøvling trægulve. Vi har i mange år været et betroet gulvforetagende med mange opgaver i det nordlige København:

 • Emdrup
 • Brønshøj
 • Vanløse
 • Husum
 • Bispebjerg
 • Bellahøj

Er alle steder hvor vi har udført adskillige opgaver indenfor gulvbranchen. Det er alt fra gulvrenovering til gulvrestaurering, gulvarbejde, gulvopgaver, gulvafhøvling samt gulvbehandling. Men også gulvlægning i København og gulvmontering er en kompetence som vi bruger meget. Med andre ord kan du nøjes med at benytte én gulvmand i København til flere forskellige gulvarbejder, modsat mange andre gulvfirmaer i Københavns området.

Din Gulvsliber København?

Ønsker du billig gulvafslibning priser København, så er vi den gulvpartner du søger efter. Kontakt os gerne idag for yderligere info og en snak om dine trægulve. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.  Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

Få mere viden om gulvafslibning København lige her:

 1. http://www.egedahl.dk/55-2
 2. http://gulvabc.dk/
 3. http://www.den-bette-gulvmand.dk/gulvafslibning-priser/
 4. http://gulvafslibning.org/

 

Reklamer