Gulvafslibning Svendborg

Gulvafslibning Svendborg tilbydes samt alle former for gulvbehandling, herunder lak, lud og olie. Vi har mange års erfaring indenfor gulvbranchen og har i de næsten 25 år der er gået oparbejdet en erfaring og kompetence som skal komme vore kunder til gode. Vi har i det forløbne afprøvet adskillige typer af gulvbehandling og til stadighed udvalgt de absolut bedste. Det betyder, at vores efterbehandling af trægulve er holdbar, slidstærk, miljøvenlig samt smuk at se på. Forskellige overfladestrukturer, glans og farvenuancer kan du som kunde vælge imellem.

Gulvafslibning Svendborg

gulvafslibning-svendborg-3Vores maskinpark omfatter 5 forskellige typer gulvslibere. Vi har gulvslibemaskiner til ethvert gulvbehov og bearbejdnings proces. Med andre ord har vi ikke problemer med at afslibe under reoler, radiatorer samt omkring varmerør og andre svært fremkommelige steder.

Støv og støvfri gulvafslibning?

Vi benytter gulvslibemaskiner og industristøvsugere der er så gode, at næsten kan garantere afslibning uden støv. Støvfri gulvafslibning er dog umuligt, men næsten.

Gulvarbejde i Svendborg, Nyborg og Middelfart

Vi arbejder med alt i trægulve, lige fra det lille køkkengulv til den store gulventreprise . Processerne er gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af alle former for trægulve og træflader. Vi tilbyder alle typer gulvbehandling, herunder:

 • Lakering med boliglak og 2-komponent
 • Oliebehandling med gulvolie
 • Ludbehandling med naturlud eller hvid
 • Sæbebehandling med sæbespåner eller anden gulvsæbe
 • Voksbehandling med bonevoks og lign.

Disse behandlinger kan fås med hvidpigment, hvor hvid olie, hvid lak og hvid lud er rigtige gode former for overfladebehandling.

Billig gulvafslibning priser Svendborg

trappeslibning-svendborgKunder spørger os naturligvis om; “Hvad koster gulvafslibning?”. Hertil for de fleste gulvfirmaer ‘uld i mund’. Vi er dog helt klare i spyttet og har helt faste priser på det vi laver. Tag et kig i vores prisliste med billig gulvafslibning priser Svendborg eller benyt vores gulvberegner her på siden. Som en tommelfingerregel kan man få afslebet og efterbehandlet en bolig for pr. m2. kr. 100. Dette kan svinge lidt afhængig af gulvets stand samt hvilken typer gulvbehandling du ønsker. Vælger du en af vore standard behandlinger med lak, lud, sæbe, olie og voks, har vi rigtig fornuftige priser.

Gulvsliber leje i Svendborg

Leje af gulvslibemaskine tilbydes til gulvafslibning Svendborg og omegn. Gulvsliber lejer er måden hvorpå man kommer igang med gør-det-selv gulvafslibning, såfremt men har lyst til ‘hjemmegjort’ gulvhåndværk. Gulvslibemaskiner udlejes kun i sæt, bestående af professionelle maskiner til gulvafslibning. Et sæt gulvslibere består af:

 • Stor valsesliber
 • Håndholdt kantsliber
 • Stor Rondelsliber
 • Håndholdt hjørnesliber
 • Stor industristøvsuger

Afslibning af trægulve foretages 4 – 5 gange med forskellig kornet sandpapir. Der startes med en grovkornet afslibning som gradueres finere, for til slut at benytte den hele fine. Når finishen er perfekt kan der påføres en gulvbehandling som nævne tidligere.

Benyt gulvfirma og gulvsliber i Svendborg

Kontakt os gerne såfremt du har yderligere spørgsmål til afslibning af gulve eller andre ydelser. Du kan udfylde vores formular under kontakt eller sende en mail for et uforpligtende tilbud.

Ønsker du mere information om gulvafslibning Svendborg, så kan du læse mere her:

 1. http://alt-gulvservice.dk/admin/gulvafhoveling-svendborg/
 2. http://gamagulvservice.dk/svendborg/
 3. http://gulvportalen.dk/tag/gulvafslibning-svendborg/
 4. http://city-gulve.dk/svendborg/

 

Reklamer